1. Home
  2. OVER

OVER

Samen maken we functioneel beheer beter!

Het doel van Hét functioneel beheer kennisportaal is om beschikbare kennis die nuttig en direct toepasbaar is voor de functioneel beheerder te verzamelen en te delen om ons vakgebied verder te ontwikkelen. VFB® Academy is de drijvende kracht achter dit functioneel beheer kennisportaal, maar wij nodigen eenieder uit ook zijn of haar kennis te delen met onze vakgenoten. Twijfel niet en mail je bijdrage naar redactie@functioneelbeheer.nl.

Over VFB® Academy

VFB® AcademyBij de VFB Academy hebben we ervoor gekozen om ons te specialiseren in de ontwikkeling van functioneel beheer, met als doel jou als functioneel beheerder verder te helpen in je dagelijkse werk. Onze trainingen en opleidingen zijn gericht op de praktijk en worden ondersteund door theoretische kennis. Onze professionele trainers werken zelf in de praktijk en zijn gepassioneerd en deskundig in hun vakgebied. Zij maken gebruik van hun uitgebreide netwerk en weten precies wat er speelt in het vakgebied. Hierdoor zijn zij in staat om onze formule uniek te maken: vakmensen die andere vakmensen helpen.

Bij ons geen saaie presentaties en hoorcolleges. Tijdens onze interactieve trainingen gaan we samen aan de slag met de problemen die jij in jouw praktijk tegenkomt. Hierdoor onderscheiden wij ons van andere trainingen. Bovendien evalueren en verbeteren wij voortdurend elke training van elke trainer om jou de best mogelijke training te bieden. Wij zetten ons in om jou te helpen een betere functioneel beheerder te worden.